Logo de Emotion Escape room para niños

Has arribat al primer Escape Room per a Nens, Nenes i Adolescents

On es celebren els millors Aniversaris! Roompleaños!

A EMOTION! som pioners en Escape Rooms per a públic només infantil i juvenil i destaquem per la gran experiència en el tracte amb els nens i adolescents.

Originalidad

Originalitat

2 aventures úniques i originals i properament una tercera.

Calidad

Qualitat

Un munt d'opinions boniques que avalen la qualitat del nostre servei.

Exclusividad

Exclusivitat

En un entorn sa i cuidat, amb atenció exclusiva i personalitzada.

 • Tria la teva aventura
 • Més que un joc

  T'expliquem per què som diferents

  Escape room per nens

  ¿A qui va dirigit?

  EMOTION! és el primer Escape Room dirigit únicament a nens i adolescents de 3r de primària a 2n de l'ESO.
  Les proves s'anivellen segons l'edat perquè tant als més petits com als més grans els suposin un repte.
  EMOTION! no es tracta d'un Escape Room d'adults que permet entrar a nens, sinó d'una activitat verdaderament pensada per a ells, de manera que tot està meticulosament cuidat perquè l'experiència sigui extraordinària.

  Escape room per nens

  Aprendre jugant

  La neurociència assegura que sense emocions positives no hi ha aprenentatge i EMOTION! ho té molt en compte: des de l'ambientació, els reptes, fins l'experiència en la seva totalitat.
  "La Nube" i "El Gat" són jocs multidisciplinars en el que totes les proves es basen en la teoria de les intel·ligències múltiples. Els participants hauran de resoldre-les amb enginy, creativitat i lògica per a poder avançar en el joc.

  Escape room per nens

  Companyerisme

  Un Escape Room és un joc interpersonal; El seu desenvolupament depèn de la comunicació, interacció i cooperació entre els participants. L'objectiu del joc és que sigui una experiència enriquidora pel desenvolupament cognitiu i personal dels nens.
  Per a que això sigui possible hem establert un límit de participants per joc. Així podem assegurar que tots els nens tindran un rol actiu durant l'activitat.

  Escape room per nens

  A més a més...

  Estaran acompanyats en tot moment per un dels nostres monitors que els guiarà quan sigui necessari i amb qui treballaran en equip fins el final del joc per a que sigui una experiència inoblidable.
  Les nostres aventures són totalment originals i úniques, el que fa que els jocs no siguin previsibles i en cap moment els nens s'imaginin el que es trobaran.

  Els nostres jocs

  En qualsevol s'ho passaran genial!

  Si vols jugar a Barcelona pots triar entre:
  La Nube

  La Nube

  Aconseguireu evitar el pla del hacker?

  De 2 a 8 jugadors
  De 8 a 14 anys
  Carrer Legalitat, 93

  El Gat

  El Gat

  Ha desaparegut el gat dels meus avis! El trobareu?

  De 3 a 10 jugadors
  De 8 a 14 anys
  Carrer Pau Alsina, 26

  Vull saber més!
  Properament... Obrirem una nova aventura a Mataró!
  proximamente
  Si vols jugar des de casa, diverteix-te amb el nostre joc Online!
  ¡On sóc!

  ¡On sóc!

  Una turista distreta necessita ajuda!

  3 Dispositius
  Per a nens i famílies

  JOC ONLINE

  ¿Sabies que ens pots regalar?

  Regala EMOCIÓ! EMOTION!

  Els millors regals són aquells que queden guardats en el record. Si busques un regal original per a nens i adolescents t'assegurem que amb els nostres jocs encertaràs. Per això, per a un Aniversari, Comunions, Nadal o qualsevol altra ocasió, regala Emoció, regala EMOTION!

  Una súper avantatge de regalar la EXPERIÈNCIA EMOTION! és que la targeta regal es podrà utilitzar quan es vulgui.
  Així que no ho dubtis més!

  T'ho expliquem tot...

  I si et queda algun dubte, òbviament, pots trucar-nos!

  MESURES COVID-19

  A causa de l'Covid, per venir a jugar a EMOTION!, s'haurà de tenir en compte el següent:
  - L'ús de mascareta serà obligatori i s'haurà de portar de casa.
  - Tant a l'entrada com a la sortida de el local, ens netejarem les mans amb gel hidroalcohòlic.
  - Així mateix, tots els que entrem a el local (monitors, adults i nens) deixarem el calçat a l'entrada. No volem que entre brutícia del carrer ja que moltes vegades juguem a terra. Recomanem que els jugadors portin mitjons per realitzar l'activitat.
  - Si bé estarem tots amb mascareta, els monitors intentarem mantenir distància amb els petits i adults.
  - Hem retirat els objectes que s'utilitzen pel photocall perquè són de difícil neteja (són de material tèxtil)
  - Entre sessió i sessió desinfectarem els objectes utilitzats pels nens (caixes, candaus, claus, picaportes i material que necessitem per jugar) i tindrem sempre activat el nostre sistema de ventilació.
  - Preferim evitar l'ús del lavabo així que us demanarem que vingueu descansats de casa. Només es podrà utilitzar en cas d'urgència.
  - Hem ampliat l'horari entre sessió i sessió per tenir temps per a les tasques de neteja i perquè cap grup es creui amb un altre. Pel que us preguem puntualitat i que es respecti l'horari que dura l'activitat.

  Si per confinament escolar no podeu assistir a la sessió no perdreu la paga i senyal: canviarem la teva reserva fins 15 dies després de la data reservada.

  Qui està darrere d'EMOTION!?
  Escape room para niños

  Darrere d'EMOTION! estan Carla i Fede, una jove parella que ha decidit fusionar els seus cervells per crear aquest joc. Carla és d'hemisferi dret: creativa, de pensament divergent, musical, perfeccionista, intuïtiva i emocional, el que l'ha portat a posar en marxa els motors d'EMOTION!. Fede és d'hemisferi esquerre: analític, lògic, reflexiu i pacient, és llicenciat en matemàtiques i professor.

  Què es un Escape Room?

  Un Escape Room és un joc grupal en viu súper divertit, on els participants són "tancats" en una habitació en la qual han de trobar la sortida o resoldre un misteri en un temps determinat, usant la lògica, l'enginy i el treball en equip. Totes les sales d'escape són diferents! Cadascuna té una temàtica que les fa úniques. En elles hi ha puzles, enigmes i objectes estranys que et condueixen al final del joc.
  És el regal perfecte per a un aniversari diferent!

  A qui va dirigit el joc? ¿I els adults?

  El joc va dirigit només a nens i adolescents de 8 a 14 anys d'edat, ja que no és una sala adaptada si no una sala creada per a ells. Recomanem que els participants estiguin cursant com a mínim 3r de primària i com a màxim 2n d'ESO. No hi ha cap inconvenient en que participin nens d'edats mixtes, així com que entri algun nen més petit, sempre i quan no tingui menys de 6 anys.
  L'única persona adulta que entrarà en el joc juntament amb els participants serà la responsable del local. Això és degut a que ella sabrà en quins moments intervenir per a que els nens juguin de manera autònoma i per a que l'experiència tingui un resultat d'èxit.

  ¿Com funciona EMOTION!?

  Atès que és una activitat només per a nens, els responsables adults deixaran al local al grup i els passaran a buscar a l'hora acordada amb el monitor o la monitora.
  El joc es realitzarà en equip juntament amb algun d'ells de manera que els menors estaran acompanyats en tot moment.
  Demanem puntualitat en venir a recollir-los així poden veure al moment de sortir de la sala, ja que sol ser molt emocionant! En EMOTION! no prenem imatges dels nens. Només ho fem previ consentiment dels pares.

  Quant dura l'activitat?

  A EMOTION!, els jocs duren 60 minuts.
  S'estipula que l' activitat completa és d'1 hora i 15 minuts.
  Com el que joc està organitzat sota reserva, la puntualitat és molt important . A causa de la naturalesa d'aquesta activitat, el retard en l'arribada al local significarà una disminució en el temps de joc. En cas de tenir un retard de més de 15 minuts des de l'hora reservada EMOTION! podria cancel·lar la sessió per no perjudicar a l'equip que ve després.

  Com ha de ser l'equip?

  L'equip ha de ser d'un mínim de 2 i un màxim de 8 jugadors pel joc de "La Nube" i d'un mínim de 3 a un màxim de 10 jugadors pel joc de "El Gat".
  Les proves estan dissenyades per a diferents edats, és per aquesta raó que és molt important notificar-les per organitzar el joc de manera òptima. En el cas que els participants siguin de diferents edats, es prepararà el joc amb proves adaptades a tots els nivells.

  En quins idiomes es pot fer el joc?

  El joc es pot fer en Català, Castellà o Anglès, però per defecte es farà en Català i/o Castellà. En cas que volgueu fer-lo en Anglès simplement ens ho heu de comunicar.

  Hi ha lavabo al local?

  Hi ha lavabo, però accedir-hi no pot ser immediat ja que es troba passada la primera sala. Es podrà accedir o després del joc, o durant en cas de necessitat. Recomanem que els participants vinguin descansats de casa.

  Contacta'ns

  Estarem encantats d'atendre't!

  Pots escriure, trucar o enviar-nos un WhatsApp!
  contacte escape room nens
  info@emotionescape.com
  633 85 42 38


  ¡Mira què diuen de nosaltres!
  • Artículo TimeOut           Artículo Itparty           Artículo El Periódico           Onda Cero           Opinión Código de salida           Artículo Dragones y Marmotas Artículo Esther           Artículo TimeOut           Artículo El Periódico           Artículo Famillie Barcelona           Artículo La mama fa el que pot
  Franquicia escape room infantil